Viewmaker

In 2013 startte Toine Roks  met zijn onderneming Panoramawereld waarbij alles draait om interactieve beleving. Toine helpt bedrijven om online beter zichtbaar te zijn door gebruik te maken van nieuwe technieken waaronder Google Street View, Video Marketing, Virtual Reality en Social Media.  Door een nieuwe user experience wordt een bedrijf persoonlijker en heeft een grotere aantrekkingskracht.

Interactieve beleving

Zo kunnen klanten bijvoorbeeld door middel van Google Street View online een bezoek brengen aan bijvoorbeeld een winkel of een restaurant waarbij ze direct het assortiment kunnen bekijken, een product kunnen bestellen of een tafeltje kunnen reserveren.

De dienstverlening van Panoramawereld is de afgelopen tijd uitgebreid. De naam Panoramawereld sloot niet meer goed aan bij de nieuwe positionering. Vanaf 1 januari 2018 gaat Panoramawereld daarom verder onder de naam Viewmaker.

Partner van de StartersCentra West-Brabant

Bij de opstart van zijn onderneming heeft Toine veel gehad aan mijn coach Carel Jan Reuver en de tips en het netwerk van de StartersCentra. Omdat hij weet hoe belangrijk dat steuntje in de rug kan zijn, is Toine partner van de StartersCentra West-Brabant waarbij hij een bijdrage levert aan de dienstverlening.  

 

Meer informatie

 

 

 

Partners