Rabobank Zuidwest-Brabant

Starten met een voorsprong

Snel aan de slag als starter, maar wel op een doordachte manier? Rabobank heeft handige hulpmiddelen en producten om uw eigen bedrijf te starten. Zo begint u met een voorsprong.

Een bedrijf starten is een hele onderneming. U moet diverse beslissingen nemen en er komen veel vragen op u af. Daarom heeft de Rabobank een platform, speciaal voor oriënterende starters: ikgastarten.nl. U vindt er nieuws, antwoord op veel gestelde vragen, tools en praktische informatie. We bieden diverse online hulpmiddelen die u op weg helpen bij de start van een eigen bedrijf, zoals voorbeelden van een ondernemingsplan en onze startersvoordelen.

Adviesgesprek
Daarnaast begrijpen we dat u behoefte heeft aan persoonlijk advies. Onze adviseurs bespreken daarom graag met u welke producten en diensten voor u interessant zijn. Maar zij kijken ook naar de risico’s die u als ondernemer loopt of zij adviseren u bij een financieringsaanvraag.

Contact
Voor meer informatie belt u vrijblijvend naar Rabobank Zuidwest-Brabant via telefoonnummer (0164) 56 24 00 of u kunt u een e-mail sturen naar bedrijven.zwb@rabobank.nl.

 

 

Partners