Klemtoon Media

Klemtoon Media is partner van Starterscentra West Brabant. Kitty Joachems geeft hierover een toelichting.

Hoe ervaar jij het ondernemerschap?

Nog niet zo lang geleden dacht ik dat ondernemen niks voor mij zou zijn. Ondanks dat belandde ik toch in een gesprek met Chantal van Spaendonck. Ik raakte geïnspireerd en besloot er (een beetje) voor te gaan. Ik was voorzichtig, durfde mijn baan niet op te zeggen en begon als parttime ondernemer. Al snel ontdekte ik hoe leuk en dynamisch het ondernemerschap is en 2 jaar later diende ik vol vertrouwen mijn ontslag in. Sindsdien ben ik, dag in dag uit, met veel enthousiasme aan het werk voor mijn bedrijf: Klemtoon Media.

Wat doet Klemtoon Media?

Klemtoon Media helpt ondernemers met het verbeteren van hun online en offline zichtbaarheid. Elke ondernemer heeft een verhaal te vertellen. Ik help hen om dat verhaal te vertellen op de juiste plaats, op het juiste moment en op de juiste manier.

Wat betekent het voor jou om onze partner te zijn?

Ik ben trots op het feit dat Klemtoon Media zich partner mag noemen van StartersCentra West Brabant. Ik ben er van overtuigd dat startende ondernemers maar zeker ook ondernemers die op weg zijn naar ‘the next level’ werk moeten maken van hun zichtbaarheid. Als je je op de juiste manier zichtbaar maakt trek je meer klanten aan die bij je passen. Dat heeft in positieve zin invloed op jouw omzet. En dat geeft je de ruimte om in alle opzichten te groeien. Ik vind het leuk om daar, samen met de coaches en de andere partners, aan bij te dragen!

Meer informatie

Partners