Gemeente Bergen op Zoom

Een sfeervolle vestingstad met wereldhavens op korte afstand. De reistijd tot de kust bedraagt maar 40 minuten. Rotterdam, Antwerpen en Brussel zijn binnen respectievelijk 45, 25 en 50 minuten aan te rijden. Het is geen toeval dat Bergen op Zoom grote multinationals maar ook honderden kleinere bedrijven herbergt. 

Bergen op Zoom is prettig om te wonen en te werken. Het historische centrum van de stad biedt zowel de bekende winkelketens als kleine winkeltjes met een bijzonder assortiment of speciale inrichting. Niet voor niets mocht Bergen op Zoom zich van 2007-2009 de Beste Binnenstad van Nederland noemen.

De gemeente investeert samen met ondernemers in het vitaal houden van binnenstad en bedrijventerreinen, innovatie, veiligheid en bereikbaarheid. Het Bedrijvenloket van de gemeente speelt een centrale rol. Bedrijven, organisaties en instellingen kunnen hier met al hun vragen aan de gemeente terecht. Wij helpen u graag. Op de website is een pagina voor ondernemers aangemaakt: http://www.bergenopzoom.nl/Ondernemer

 

Partners