Business Post

Business Post is sinds 2013 betrokken bij de StartersCentra. “Wij vinden het belangrijk om nieuw ondernemerschap te stimuleren en startende ondernemers voordeel te bieden. Deze samenwerking geeft daar invulling aan”, zo stelt Anne Reinhoudt, manager Businesspost.

Sterk in de regio

“Businesspost is een Nederlands postbedrijf met jarenlange postervaring. Het unieke aan onze organisatie is dat iedere vestiging haar eigen regionale klanten heeft. Hierdoor hebben we persoonlijk contact met al onze klanten. Startende ondernemers adviseren we over de verspreiding van hun mailing, maar ook het hele proces van printen en drukken. We hebben geen minimumaantallen voor verzending dus ook voor kleinere aantallen gelden de aantrekkelijke tarieven. Waarbij starters, die zich via de StartersCentra aanmelden, 15% korting krijgen. Daarnaast dragen al onze klanten bij aan het maatschappelijk betrokken ondernemerschap doordat wij werk uitbesteden aan medewerkers van de Sociale Werkvoorziening in West-Brabant”.  

Voordelig post laten bezorgen in West-Brabant

WVS-groep Businesspost bezorgt post en geadresseerde mailings in West-Brabant en op het eiland Tholen. Ook bezorgen ze ongeadresseerd huis-aan-huis drukwerk in West-Brabant. Behalve bezorgen kunnen zij ook van dienst zijn bij het vouwen, vergaren, verpakken, adresseren, aftellen en sorteren van poststukken. 

 

Partners