Accon-AVM

Ondernemen met ambitie vraagt om ruimte. Ruimte om te plannen, ruimte om te handelen maar vooral ook ruimte om vooruit te kijken. De adviseurs en accountants van Accon-AVM bieden je die ruimte door je met solide cijfers, snelle oplossingen en betrouwbaar advies al het werk uit handen te nemen dat tussen jou en jouw ambities staat. 

Accon-AVM is een advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. De organisatie streeft ernaar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met de diensten en advies stimuleren zij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

Ondersteunen bij fiscale en/of juridische zaken

  • Opzetten van je boekhouding
  • Btw aangifte
  • Opstellen algemene voorwaarden

Partner StartersCentra West-Brabant en ZZP West-Brabant

Accon-AVM is partner van de StartersCentra West-Brabant en geeft invulling aan de workshop en de e-learningcourse Administratie en belastingen van ZZP West-Brabant. Hiermee wil de organisatie ondernemers op weg helpen en een bijdrage leveren aan hun succes.

Accon-AVM heeft 45 kantoren door heel Nederland. In West-Brabant kunnen ondernemers terecht bij het kantoor in Bergen op Zoom gevestigd in het Interium.

Accon AVM Bergen op Zoom

Zuidzijde Haven 39a
4611 HC Bergen op Zoom

T: 0164 – 67 62 00
E: bergenopzoom@acconavm.nl
I: https://acconavm.nl/

Partners