Nieuws

Retail Academie, complete winkelopleiding anno nu, start 17 september

Gepubliceerd op: 11 september 2018

Ondernemen in de binnenstad is tegenwoordig een uitdaging voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Bergen op Zoom wil ondernemers daarbij ondersteunen en daarom organiseren het StartersCentra West-Brabant en het Binnenstadslab voor de derde keer de Retail Academie.

 

 

 

Ben jij net gestart of heb je een concreet businessplan om snel te starten met een eigen winkel of horecagelegenheid in de binnenstad van Bergen op Zoom? Dan is de Retail Academie er voor jou!

Complete winkelopleiding anno nu

De derde editie van de Retail Academie start op maandag 17  september 2018 uur met de eerste workshop. De Retail Academie is een complete winkelopleiding anno nu, en bestaat uit 10 verschillende workshops en een expeditie naar Rotterdam.

Tijdens de workshops komen onderwerpen aan bod zoals: financiën, conceptontwikkeling, marketing en internetmarketing. Ook is er in het programma ruimte voor de deelnemers om kennis met elkaar uit te wisselen en zo elkaar te versterken. De deelnemers worden actief gecoacht door bestaande ondernemers.

Meer informatie of aanmelden

Partners