Nieuws

Partners en coaches komen samen in stadsboerderij De kleine Kievit

Gepubliceerd op: 12 december 2017

Op woensdag 6 december ontving Sandra Roefs van de Kleine Kievit de partners en coaches van de StartersCentra West-Brabant in haar stadsboerderij in Bergen op Zoom. Een unieke landelijke locatie om samen te komen. In de boerenschuur presenteerden we een interessant programma waarbij het ‘nieuwe ondernemen’ centraal stond. Wat maakt een ondernemer in deze tijd succesvol en hoe kun je inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen?

Ondernemers in de spotlights

Na een introductie van projectleider Koen Oosterwaal, lichtte Adriaan Frijters, voorzitter van de StartersCentra West-Brabant, de plannen voor het komend jaar toe. Daarna was er aandacht voor ondernemers die het afgelopen jaar in de spotights hebben gestaan. Dennis van Velthoven van Eventiz won in 2017 de Roosendaalse Startersprijs. De prijs heeft hem veel publiciteit opgeleverd maar was vooral een waardering voor wat hij heeft bereikt. Dave Koevermans en Charlotte Koks van ’t Rondje waren dit jaar winnaar van de GoBoZ Award. Met meerdere modezaken in Bergen op Zoom weten deze ondernemers van aanpakken en zijn ze onderscheidend in hun aanpak.

  

Introductie nieuwe partners

Tijdens deze bijeenkomst werden nieuwe partners geïntroduceerd waaronder Informer, Krac Uitzendbureau, CapsNobel en Klemtoon Media. En als het gaat om het ‘nieuwe ondernemen’ gaf Caroline de Jager talloze voorbeelden van onderscheidende concepten en ontwikkelingen.

Vanzelfsprekend was er ook aandacht voor de inwendige mens, passend bij de landelijke sfeer. Van oerwortel, Brabantse Wal bosvarken tot aardzwam. Tijdens het diner was er een optreden van Luisterz met onder andere luisterverhalen.

Sandra bedankt voor de gastvrije ontvangst op jouw bijzondere boerderij!

 

 

 

 

Partners