Nieuws

Investeren in jouw winkel? Neem dan nu deel aan de Retail Academie in Bergen op Zoom!

Gepubliceerd op: 10 oktober 2018

Ondernemen in de binnenstad is tegenwoordig een uitdaging voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Bergen op Zoom wil ondernemers daarbij ondersteunen en daarom organiseren het StartersCentra West-Brabant en het Binnenstadslab voor de derde keer de Retail Academie. Er is nog een mogelijkheid om deel te nemen. Meld je dan wel nu aan zodat je niks hoeft te missen!

 

 

 

Ben jij net gestart of heb je een concreet businessplan om snel te starten met een eigen winkel of horecagelegenheid in de binnenstad van Bergen op Zoom? Dan is de Retail Academie er voor jou!

Complete winkelopleiding anno nu

Je kunt nog deelnemen aan de derde editie van de Retail Academie maar meld je dan wel zo snel mogelijk aan. De Retail Academie is een complete winkelopleiding anno nu, en bestaat uit verschillende workshops en een expeditie naar Rotterdam.

Tijdens de workshops komen onderwerpen aan bod zoals: financiën, conceptontwikkeling, marketing en internetmarketing. Ook is er in het programma ruimte voor de deelnemers om kennis met elkaar uit te wisselen en zo elkaar te versterken. De deelnemers worden actief gecoacht door bestaande ondernemers.

Meer informatie of aanmelden

Partners