Meld je nu aan voor de Starters Expeditie op 26 oktober

Broedplaats Innovitapark is geopend!

Wat een opkomst, wat een energie en wat een sfeer tijdens de opening op 27 september. De broedplaats Innovitapark is er klaar voor: hier gaan gezonde ideeën tot leven komen.

Starters aan het woord

StartersCentra West-Brabant

Denk je er over om je eigen bedrijf op te zetten? Zit je nog in de opstartperiode (maximaal 5 jaar)? Of ben je juist bezig met een doorstart? Dan zijn de StartersCentra West-Brabant er voor jou!

We ondersteunen en begeleiden starters in de gemeenten Roosendaal, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen en omgeving met als doel om meer mensen een eigen onderneming te laten starten en deze onderneming tot een succes te maken.

Starten van een onderneming

Coaching en begeleiding

Huisvesting

BedrijvenCentrum

Flexibele en betaalbare huisvesting in het centrum van Roosendaal.

Eerstvolgende bijeenkomst

Starters Expeditie 26 oktober 2017

26 oktober 2017

De Starters Expeditie is hét complete reisprogramma voor (startende) ondernemers. Tijdens de expeditie ontdek je alle facetten van het ondernemerschap. Wat is jouw bestemming en welke route volg je? Dat bepaal je zelf tijdens deze expeditie. Hiermee breng je jouw onderneming naar een hoger niveau!

Workhouse

Ben je op zoek naar bedrijfsruimte voor productie of opslag in Roosendaal? Dan is Workhouse de plek voor jou! 

Laatste nieuws

ICT-oplossingen voor startende ondernemers

ICT-oplossingen voor startende ondernemers

Gepubliceerd op: 19 oktober 2017

Lantack Business Solutions helpt startende ondernemers bij de inrichting van de ICT. Daarvoor heeft de organisatie het Starterspakket. Een aantrekkelijk pakket waarmee je zeker weet dat alles goed geregeld is.

Partners