Deel jouw boeken met Bksy in Innovitapark!

Starters aan het woord

StartersCentra West-Brabant

Denk je er over om je eigen bedrijf op te zetten? Zit je nog in de opstartperiode (maximaal 5 jaar)? Of ben je juist bezig met een doorstart? Dan zijn de StartersCentra West-Brabant er voor jou!

We ondersteunen en begeleiden starters in de gemeenten Roosendaal, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen en omgeving met als doel om meer mensen een eigen onderneming te laten starten en deze onderneming tot een succes te maken.

Starten van een onderneming

Coaching en begeleiding

Huisvesting

BedrijvenCentrum

Flexibele en betaalbare huisvesting in het centrum van Roosendaal.

Eerstvolgende bijeenkomst

Starten van een onderneming, 30 januari Bergen op Zoom

30 januari 2018

Als je gaat starten als ondernemer, sta je voor veel nieuwe uitdagingen. Om goed voorbereid te zijn, is het van belang kennis te hebben van zaken. Elke maand organiseren de StartersCentra West-Brabant gratis voorlichtingsbijeenkomsten in Roosendaal en Bergen op Zoom over het starten van een eigen onderneming. Daarbij gaan we in op verschillende vragen waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

Workhouse

Ben je op zoek naar bedrijfsruimte voor productie of opslag in Roosendaal? Dan is Workhouse de plek voor jou! 

Laatste nieuws

Nieuwe partners StartersCentra West-Brabantstellen zich voor

Nieuwe partners StartersCentra West-Brabantstellen zich voor

Gepubliceerd op: 16 januari 2018

Per 1 januari hebben wij vier nieuwe partners mogen verwelkomen. Organisaties die het belangrijk vinden om startende ondernemers te ondersteunen en daar zelf een bijdrage aan willen leveren. Graag stellen we deze partners aan jouw voor.

Partners