Zomervakantie StartersCentra West-Brabant

Van woensdag 18 juli t/m vrijdag 10 augustus zijn de StartersCentra West-Brabant in verband met de zomervakantie gesloten. Eventuele vragen of verzoeken kun je naar ons mailen. Vanaf maandag 13 augustus zijn we weer bereikbaar.

Aftermovie uitreiking Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018

Gratis tool: Startversterker van de Rabobank

De Rabobank introduceert een nieuwe gratis tool: de Startversterker. De tool is bedoeld voor startende ondernemers met stevige ambitie. Met prikkelende artikelen, tests en checklists helpt de Startversterker je sterker te starten met je eigen bedrijf.

Eerstvolgende bijeenkomst

Starten van een onderneming, 28 augustus Bergen op Zoom

28 augustus 2018

Als je gaat starten als ondernemer, sta je voor veel nieuwe uitdagingen. Om goed voorbereid te zijn, is het van belang kennis te hebben van zaken. Elke maand organiseren de StartersCentra West-Brabant gratis voorlichtingsbijeenkomsten in Roosendaal en Bergen op Zoom over het starten van een eigen onderneming. Daarbij gaan we in op verschillende vragen waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

Laatste nieuws

Lyfter winnaar van de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018

Lyfter winnaar van de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018

Gepubliceerd op: 21 juni 2018

Woensdagavond 20 juni 2018 was de uitreiking van de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018 in Roosendaal. Uit de acht genomineerden vanuit de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht, werd Lyfter als winnaar gekozen. Olcay Gulsen reikte de prijs uit samen met wethouder Cees Lok.

StartersCentra West-Brabant

Denk je er over om je eigen bedrijf op te zetten? Zit je nog in de opstartperiode (maximaal 5 jaar)? Of ben je juist bezig met een doorstart? Dan zijn de StartersCentra West-Brabant er voor jou!

We ondersteunen en begeleiden starters in de gemeenten Roosendaal, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen en omgeving met als doel om meer mensen een eigen onderneming te laten starten en deze onderneming tot een succes te maken.

Starten van een onderneming

Coaching en begeleiding

Huisvesting

BedrijvenCentrum

Flexibele en betaalbare huisvesting in het centrum van Roosendaal.

Workhouse

Ben je op zoek naar bedrijfsruimte voor productie of opslag in Roosendaal? Dan is Workhouse de plek voor jou! 

Partners