Coaching

Wie weet beter waar je als starter tegen aan kunt lopen dan iemand die zelf dat hele traject heeft afgelegd. De ervaren ondernemers die aangesloten zijn bij de StartersCentra kunnen jou als coach adviseren en begeleiden. Persoonlijk en afgestemd op jouw behoefte.

 

Maak gebruik van de expertise van een ervaren ondernemer

Bij het starten van een onderneming sta je overal alleen voor. Jij bent degene die de beslissingen moet gaan nemen. Soms kan het dan fijn zijn om een coach aan je zijde te hebben staan. Bij deze persoon kun je jouw keuzes toetsen en vragen voorleggen. Omdat deze coach weet wat het betekent om een onderneming te starten, kun jij gebruik maken van zijn of haar expertise.

We bekijken samen met jou welke coach het beste aansluit. Elke coach heeft zijn of haar specialisme en specifieke ervaring en kennis, het is belangrijk dat dit aansluit bij jouw informatiebehoefte. Op die manier kan de coach jou goed begeleiden.

Voorwaarden coachingstraject

Voorwaarde om deel te nemen aan het coachingstraject is dat de plannen voor jouw onderneming zijn vastgelegd in een ondernemingsplan en je de eerste concrete stappen al hebt gezet. 

Startersbijdrage

Om gebruik te maken van deze dienst wordt een startersbijdrage van € 50,- excl. BTW per jaar in rekening gebracht.

Neem voor mee informatie contact met ons op.

Neem contact op

Voor vragen,
neem contact
met ons op

0165 - 590 282
0164 - 820 384

Partners