Diensten

Diensten

 • Starten van een onderneming

  Je denkt er over om een eigen bedrijf beginnen of als ZZP-er aan de slag te gaan, maar waar moet je allemaal rekening mee houden. De StartersCentra begeleiden starters met als doel om meer mensen een eigen onderneming te laten starten en deze onderneming tot een succes te maken.

 • Workshops en events

  ‘Kennis is macht’ wordt wel eens gezegd. En dat is deels waar. Want hoe meer je weet, hoe sneller je het eigen maakt. Maar hoe vergroot je die kennis? StartersCentra West-Brabant helpt je daarbij op weg.

 • Coaching

  Wie weet beter waar je als starter tegen aan kunt lopen dan iemand die zelf dat hele traject heeft afgelegd. De ervaren ondernemers die aangesloten zijn bij de StartersCentra kunnen jou als coach adviseren en begeleiden. Persoonlijk en afgestemd op jouw behoefte.

   

 • Huisvesting

  Veel bedrijven starten aan de keukentafel. Maar vaak is het lastig om daar klanten te ontvangen. Starters die op zoek zijn naar een flexibele en laagdrempelige kantoorruimte zijn er diverse mogelijkheden. De StartersCentra helpen je graag op weg om een geschikte ruimte te vinden die past bij jouw onderneming. 

 • Financiering

  Je hebt een goed plan maar om dit te realiseren heb je startkapitaal nodig om de juiste investeringen te kunnen doen. Om deze financiering rond te krijgen zijn er verschillende mogelijkheden.

 • Projecten

  Samenwerking dat is essentieel om elkaar te versterken. Voor verschillende projecten werken we samen met de lokale gemeenschap waaronder Gemeenten en woningcorporaties. Doel is om samen de juiste voorwaarden te creëren om succesvol te kunnen ondernemen.

Partners