TGIF netwerken en borrelen in Bergen op Zoom 18 mei 2018

Sinds enkele jaren zijn de StartersCentra West-Brabant partner van TGIF in Bergen op Zoom. TGIF is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste netwerkevents in de regio. Het is dé plek om samen het weekend in te luiden. Voor jou als startende ondernemers is dit event bijzonder geschikt om je netwerk te vergroten.

 

 

Thank God It’s Friday

TGIF staat voor Thank God It’s Friday. Het is een laagdrempelig netwerkevent. Doel is vooral dat je met elkaar een leuke avond hebt en elkaar leert kennen. Ondernemers die zich aanmelden via de StartersCentra West-Brabant, ontmoeten elkaar op het meeting point. Hier kun je ervaringen delen maar we kunnen je ook in contact brengen met ondernemers die wellicht interessant voor jou zijn. Op die manier kun jij bouwen aan jouw netwerk.

Meeting point

Iedereen weet hoe het is om op een netwerkborrel te komen waar je nog maar weinig andere gasten kent. En je komt er toch ook gewoon voor een hele leuke avond. Daarom is er het Meeting Point. Een warme ontvangst waar je op een laagdrempelige manier kennis maakt met andere ondernemers. En niet zomaar ergens achteraf, maar gewoon tussen de andere VIP tafels.

Marlies van Lier van FRIS Presentaties en Koen Oosterwaal vinden het superleuk om ondernemers met elkaar in contact te brengen en deze spontane ontmoetingen tussen ondernemers te stimuleren. Voor je het weet sta je te praten met een nieuwe klant of potentiele businesspartner. Hoe gaaf is dat!

Beleven en ontmoeten

Wil jij:

  • Een gezellige avond in een inspirerende omgeving 
  • Ervaringen uitwisselen en ideeën opdoen
  • In contact komen met andere ondernemers
  • Nieuwe businessmogelijkheden verkennen
  • De zichtbaarheid van jouw bedrijf in de regio vergroten

Meld je dan gratis aan voor TGIF. Er is ruimte aan onze tafel voor 10 startende ondernemers dus wees er snel bij.

Datum

Vrijdag 18 mei TGIF Kick-off 
17.00 - 23.00 uur

Locatie

De organisatie van TGIF weet de deelnemers elke keer weer te verrassen met een bijzondere locatie. Deze locatie wordt enkele dagen voor het event bekend gemaakt. Dus daarover word je geïnformeerd. Volg ook de Facebookpagina.

 

Partners