Starters Expeditie, welke koers ga jij varen?

Je wilt investeren in jezelf en de ontwikkeling van jouw onderneming. Maar maak je daar ook tijd voor? Kies je jouw moment om verder te kijken dan vandaag en je te verdiepen in zaken die er toe doen? Voor veel ondernemers is het lastig om, in de hectiek van alledag, daar invulling aan te geven. Daarom organiseren de StartersCentra West-Brabant de Starters Expeditie. Eén dag waarop je de tijd neemt om kennis op te doen en na te denken over de koers die jij gaat varen.

 

  

Investeer één dag in de ontwikkeling van jouw onderneming

De Starters Expeditie is er voor ondernemers die willen groeien. Door je te verdiepen in alle aspecten van het ondernemerschap leer je op één dag heel veel van professionals met verstand van zaken. Bovendien wissel je ervaringen uit, kom je op nieuwe ideeën, krijg je inspiratie en neem je echt even dat moment om na te denken over de toekomst van jouw bedrijf.

Compleet interactief programma

Hoe benader ik klanten? Voor welke rechtsvorm moet ik kiezen? Hoe zorg ik voor een goede administratie? Hoe bouw ik online meer naamsbekendheid op?  Tijdens de expeditie krijg je antwoord op deze en nog veel meer vragen. Onze ervaren partners delen hun expertise en geven concreet advies waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Het is een compleet en interactief programma. Dat maakt de Starters Expeditie uniek.

Waarom deelnemen?

  • Compleet en interactief programma
  • Kennismaking met alle facetten van het ondernemerschap
  • Praktijkgerichte opdrachten
  • Contact met experts en volop gelegenheid tot het stellen van vragen
  • Breid je netwerk uit
  • Deel ervaringen met andere ondernemers

Resultaat

Ontwikkel je in één dag tot een succesvol ondernemer

Wanneer

Donderdag 24 mei 2018
9.00 – 18.30 uur

Waar

Vertrek en aankomst:
Interium Business Center
Zuidzijde Haven 39 - 39A
4611 HC Bergen op Zoom

Aanmelden

Deelname aan de Starters Expeditie is kosteloos. Dus aarzel niet, meld je aan en reserveer 24 mei alvast in je agenda. Dan kan ook jouw expeditie beginnen!

 

Partners