Starten van een onderneming, 20 november Bergen op Zoom

Als je gaat starten als ondernemer, sta je voor veel nieuwe uitdagingen. Om goed voorbereid te zijn, is het van belang om kennis te hebben van zaken. We helpen jou graag op weg.

 

 

 

Voorlichting over het starten van een onderneming

Elke maand organiseren de StartersCentra West-Brabant gratis voorlichtingsbijeenkomsten in Roosendaal en Bergen op Zoom over het starten van een eigen onderneming. Daarbij gaan we in op verschillende vragen waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

Antwoord op al jouw vragen

Dit kunnen vragen zijn over de ondernemingsvorm en het businessmodel, huisvesting, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de rechtsvorm, de financiële administratie, de Belastingdienst maar ook op het gebied van marketing waaronder het ontwikkelen van een logo, huisstijl en website. Na de introductie kun je gebruik maken van aanvullende diensten waaronder deelname aan workshops of netwerkbijeenkomsten of coaching.

E-learning

Wil je voor die tijd al kennis opdoen over het ondernemerschap? Dat kan met de e-learning courses van ZZP West-Brabant, een flexibele online leeromgeving die afgestemd is op jouw behoefte als startende ondernemer. Meer informatie of aanmelden

Datum en tijdstip

Dinsdag 20 november 2018
15.00 – 17.00 uur

Locatie

Interium Business Center
Zuidzijde Haven 39 - 39A
4611 HC Bergen op Zoom

In onderstaand filmpje delen startende ondernemers hun ervaringen met de StartersCentra West-Brabant.

Partners